Online sportfogadas

img

Javaslom a tippjeiteket, profitotokat egy excel táblázatban, vagy akárhogyan vezetni, mert sokat lehet tanulni belőle és sokkal átláthatóbb a történet! Minden egyes lépcsőhöz úgy álljatok hozzá, mintha már a 6. lépcsőn járnátok és ez az utolsó szalmaszál amibe belekapaszkodhattok, amivel nyerhettek!

Ez természetesen előfordulhat, senki ne higgye azt, hogy olyan sok ez a 6 lépcső. A következő körben ezt az összeget újból elosztjuk 63-mal és immáron az új” alaptéttel rakjuk meg az első lépcsőt, ami ez esetben már 30.476 / 63 = 483.- Ft 🙂 Az első lépcső itt már 483 forint (7 forinttal több, mint a 476-os kezdésnél) lesz és így tovább. Minden egyes nyert szelvény után újból kezdjük az első lépcsőn, és zsebre tesszük a profitot (a profit mindig egyenlő lesz az első szinten megjátszott téttel), vagy kamatos kamat elvén hozzáadjuk a bankrollhoz.

Jelen helyzetben mennünk kell a második lépcsőre, ami 2-szeres tétet jelent, azaz 476 2 = 952.- Ft. Ennyi pénzzel fogjuk megfogadni a második lépcsőn a tippjeinket… Ha itt is veszítünk akkor már a harmadik lépcsőre lépünk és itt már 4-szeres tétet pakolunk fel, ami: 4 476 =1.904- Ft! Ezt a bet365 megduplázta nekünk, így egyik pillanatról a másikra 30.000 forinttal rendelkeztünk melyből 15.000 volt a bónusz, de majd később ezt is elmagyarázom. A regisztrációs bónuszt kihasználva, bet365-ön megduplázhatod a feltöltött pénzedet egy kód segítségével, melyet a bónuszok” menüpont alatt kell majd megadnod, de erről később!

Több oka is van, hogy miért ezt ajánlom: Először is ha egy kicsit utánanéztek majd, akkor láthatjátok, hogy ennek a fogadóirodának vannak 90 %-ban a legmagasabb oddsai, másodszor rendkívül kedvező regisztrációs bónuszokkal rendelkezik.

  • Bet365 bonusz Bet365 bonusz
  • Bet365 sportfogadas Bet365 sportfogadas
  • Unibet Magyarorszag Unibet Magyarorszag
  • Sportingbet internetes fogadoirodak Sportingbet internetes fogadoirodak
  • Sportingbet fogadasi utmutatok Sportingbet fogadasi utmutatok